Print

Rislasagne

Rislasgne er en af de skønneste risretter, som kan laves lige efter de smage, som man ønsker. Vi får det ofte, når vi ikke lige har fået ris i lang tid, men gerne vil have en god kødsauce. Min mand er utrolig god til at lave forskellige simreretter, så han får stort set altid ansvaret for at lave kødsaucerne, og vi er vilde med det. Der bliver altid rester af denne ret, og den smager lige så godt dagen efter.

<

Rislasagne

Tidsforbrug: 35-40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Gulerod
  • Champignon
  • Hakket tomat
  • Oksefars
  • Ris
  • Revet mozzarella
  • Tacomix
  • Mælk
  • Løg
  • Hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Fedtstof
  • Paprika
  • Tomatpuré
  • Mel

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar