Print

Pikantkylling i fad m/ cherrytomater og champignon

Pikantkylling i fad med cherrytomater og champignon er en helt fantastisk nem ret, som er elsket blandt store og små herhjemme. Der kører en video på TikTok, hvor de laver noget med feta, men da min familie ikke er synderlig vilde med feta, men med pikantost, så ville jeg prøve dette. Det blev en kæmpe succes, og jeg kan fortælle jer, at den bestemt er med på madplanen til den næste uge til de, som lever uden stivelse (og med pasta til de, som spiser med stivelse). Vi kan ikke få nok af den. Næste gang tager jeg den skridtet videre og smider nogle grønne bønner i og nogle flere råvarer – det bliver SÅ godt.

<

Pikantkylling i fad m/ cherrytomater og champignon

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Kyllingebrystfilet
  • Cherrytomat
  • Champignon
  • Pikantost
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Paprika

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar