Print

Pasta i fad m/ kotelet, kokos og grønne bønner

Dette var en opskrift, som jeg tilfældigvis kom til at lave til frokost en dag, da jeg blot skulle bruge nogle af de rester, som vi havde tilbage, samt alt det vi lige havde i fryser og skabene. Den blev utrolig lækker, og hvor var jeg dog glad for, at jeg prøvede denne kombination. Jeg har ikke før arbejdet med “Oncle Ben’s” saucer, men jeg må sige, at det bestemt ikke er sidste gang, at vi laver denne. Den er en smule krydret i smagen, og der bliver en del rester tilbage af denne ret – det fik vi i hvert fald. Den mætter godt.

<

Pasta i fad m/ kotelet, kokos og grønne bønner

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Kotelet
 • Revet mozzarella
 • Pasta
 • Uncle ben's, thai coconut curry
 • Grønne bønner
 • Salt
 • Peber
 • Paprika
 • Karry
 • Fedtstof

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Lotte Nielsen
  11. februar 2021 den 18:08

  Hej Fie,
  Tusind tak fordi du er dig ❤ med hensyn til pasta retten, så kunne jeg ikke finde “uncle ben” i nogle af mine lokale forretninger, men valgte en “thai red curry” og tilsatte 200ml kokosmælk og det smagte lækkert. Jeg kigger altid på hvor meget min datter spiser og hun var også fan.

  • Svar
   madforfattigroeve
   12. februar 2021 den 8:48

   Ej det lyder sørme også lækkert! Jeg kan fortælle at Uncle Ben kan findes i Føtex og Bilka – der plejer de at have det. Jeg købte det i Bilka. Vil bestemt prøve din version, det lyder bare lækkert. 🙂 Rigtig god fredag Lotte og tak for dine søde ord. ❤

Skriv kommentar