Print

Farseret porre med gnavegrønt og persillekartofler

Farseret porre er personligt en af mine egne livretter, som altid bliver spist med velbehag. Det er en ret, som jeg selv har fået, da jeg var barn, og som jeg gerne vil videregive til mine egne børn. Retten er nem at lave, og tager ingen tid at lave. Man kan forberede maden allerede før, da farsen gerne må stå på køl inden man ruller farsen omkring porren, men det er bestemt ikke et must. Jeg synes den er nem at forberede om morgenen, så er kartoflerne skrællet og farsen klar til at komme på panden. Retten serveres med persillestegte kartofler og gnavegrønt, men kan selvfølgelig også serveres med brun sovs til og almindelige kartofler.

<

Farseret porre med gnavegrønt og persillekartofler

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Svinefars
 • Kartoffel
 • Porre
 • Persille
 • Peberfrugt
 • Agurk
 • Gulerod
 • Salt
 • Peber
 • Fedtstof
 • Løg
 • Havregryn

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar