Print

Bagt kødrand af frikadellefars med grøntsager

Kødrand af frikadellefars med grøntsager er en billig opskrift, som spreder glæde i hjemmet. Kødrand er nem at lave fordi det egentlig bare forberedes og fordeles i randen – og så passer det sig selv i ovnen. Lidt som en tærte. Den bages i ovnen og kan eventuelt serveres med en god løgsovs eller persillesovs. Til retten kan man også bruge en pose grøntsagsblanding i bunden i stedet for friske råvarer – dette vil også slå prisen godt ned og smager lige så skønt.

<

Bagt kødrand af frikadellefars med grøntsager

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Svinefars
  • æg
  • Kartoffel
  • Broccoli
  • Gulerod
  • Porre
  • Rosenkål
  • Salt
  • Peber
  • Rasp
  • Løg

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar