Print

Pizza med cocktailpølser og skinke på 25 min!

Vi elsker pizza herhjemme, det skal ikke være nogen hemmelighed. Pizza er fantastisk hos en børnefamilie, da det er nemt, hurtigt og børnene kan være med til at bestemme fyldet. Man kan lave en “voksen” pizza og så en til børnene – super praktisk og hyggeligt. I kan selvfølgelig også lave pizzadejen selv (se her for hjemmelavet pizza), men hvis det virkelig skal gå hurtigt i en travl hverdag, hvor man ikke har tid til, at dejen skal hæve, så er den her opskrift altså helt perfekt. Denne opskrift bruger jeg også ofte til madpakkerne og fryser resten ned til de travle dage.

Den kan varieres utrolig meget, men denne her, den er altså børnenes yndlings! Der bliver ca. 12 gode stykker af denne pizza. Nok til at mætte vores familie.

<

Pizza med cocktailpølser og skinke på 25 min!

Tidsforbrug: 25 min.

Antal: 1 pizza.

Ingredienser

  • Pizzadej
  • Garli flødeost
  • Skinke i strimler
  • Cocktailpølser
  • Revet mozzarella
  • Ketchup

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar