Print

Pasta med rejer og friske grøntsager

Pasta med rejer og friske grøntsager er en hurtig herlig ret, som kan laves af selv de, som ikke har været i køkkenet længe eller blot vil begive sig ud i nogle nye opskrifter. Retten er god i en nem hverdag, og smager også rigtig godt med et stykke brød eller salat til. Man kan selvfølgelig også selv mikse den med flere grøntsager – det er helt op til den enkelte selv. Citronpeberet indeholder også salt, hvilket derfor gør, at man kan bruge den som eneste krydderi i retten, og derfor ikke behøver tilsætte mere salt.

<

Pasta med rejer og friske grøntsager

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Cherrytomat
  • Spaghetti
  • Courgette
  • Rejer
  • Citron
  • OMA madlavningsfløde
  • Citronpeber
  • Olivenolie

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar