Print

2021: Single madplan for uge 1

Kære alle sammen. Så er vi simpelthen gået ind i et helt nyt år – år 2021. Mad For Fattigrøve fortsætter selvfølgelig – og stadig lige så billigt, som jeg altid plejer at lave det. Jeg håber, at I alle er kommet godt og helskindet ind i det nye år.

Her får i årets første single madplan til en samlet pris på 186,05 kr. for 1 voksen for 1 uges aftensmad, som handles i Rema1000. Jeg vil prøve at sætte mere fokus på grøntsager i 2021, men jeg vil også påpege, at det altså i sidste ende er prisen jeg går ud fra – Madplanen er fra mandag d. 4 januar til søndag d. 10 januar – men tilbuddene starter fra i dag d. 2 januar. 

Jeg ved godt, hvor uoverskueligt det kan være, at lave mad til 1 person, men sådan behøver det slet ikke være. Det kan godt gøres billigt, selvom man kun er én. Planlægning og gå-på-mod til at prøve nye ting skal der til. Retterne er placeret i ugen efter, hvad der bedst kan holde sig til restedagen. Jeg går meget op i mine madplaner, og jeg elsker at lave dem. Her hos Mad For Fattigrøve ser i et udsnit af vores mad i vores hverdag. Jeg elsker at dele vores ugentlige madplaner, og herhjemme følger vi dem selv – jeg laver dem for vores skyld og nu for jeres skyld også. Herhjemme ønsker vi nemlig at bidrage og hjælpe, hvor vi kan. Vi handler i Rema 1000, da vi synes, at de er billigst. Så det er også deres priser, jeg viser på siden. Jeg elsker at sammensætte madplaner, finde gode fund, gule skilte, lege med nyt mad osv. Generelt er jeg helt vildt optaget af, hvordan mad og økonomi kan spille sammen. Jeg håber, at I bliver inspireret på min side. Det er alfa omega for mig. Velbekomme og god læselyst!

2021: Single madplan for uge 1

Mandag

Spaghetti m/ kylling, ricotta og lækre grøntsager

Tirsdag

Frikadeller med stuvet hvidkål (og kanel)

OBS! Resterne af hvidkålen kan skæres i små tern og fryses ned.

Onsdag

Wok m/ stegte grøntsager og kyllingepølser

Torsdag

2021: klassisk rugbrødsdag uge 1

Fredag

Boller i karry

Lørdag

Byg selv frikadelle burger m/ sprøde curli fries

Søndag

Ugens restedag - alt godt fra ugen.

Indkøbsliste til Rema 1000

Alt i alt blev det for ugen 186,05 kr. Jeg håber, at I nyder ugen. 🙂 

Kærlige madhilsner, Fie. 

Frugt og grønt

  • Frisk spinat = 10 kr.
  • 1 stk. hvidkål = 15 kr.

Vis resten af indkøbslisten i min app

Denne madplan ligger i min app Mad For Fattigrøve. Appen giver adgang til 300+ lækre opskrifter samt 300+ madplaner.


For helt ned til 4 kr om ugen får du:

  • 3 nye madplaner hver uge
  • Byg din egen madplan og få vist indkøbsliste
  • Adgang til 300+ opskrifter og 300+ madplaner
Vis indkøbslisten

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar