Print

Frikadeller med stuvet hvidkål (og kanel)

Frikadeller med stuvet hvidkål er en af de klassiske danske retter, som rigtig mange elsker. Hvis man ikke vil have den så fed, så kan der sagtens blot bruges mælk i retten i stedet for fløde. Kålretter er altid utrolig mættende, og der bliver gerne rester af denne ret. Man kan også spise medisterpølse eller karbonader til stuvet hvidkål. Derudover kan man selvfølgelig også lade en kanelstang simre med sovsen lidt tid for at give den mere smag af kanel – men ellers blot drysse den ovenpå det stuvede hvidkål. Et lille til til retten for at gøre det nemmere er at lave farsen et par timer før eller om morgenen, så smagen af løg rigtig kan trække ind i frikadellerne – samt også at snitte hvidkålen på forhånd (dette kan også fryses, så det er nemt at tage op).

<

Frikadeller med stuvet hvidkål (og kanel)

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Hvidkål
 • Mælk
 • Piskefløde
 • Svinefars
 • æg
 • Fedtstof
 • Smør
 • Løg
 • Sukker
 • Kanel
 • Salt
 • Peber
 • Muskatnød
 • Mel

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar