Print

Restemad: risengrødspandekager m/ sirup og blåbær

Ho ho ho! Det her, det smager af jul – det kan jeg godt sige jer! Det er som at tage en bid af julen. Risengrødspandekagerne er hermed mine yndlingspandekager – og jeg er sikker på, at alle der siger, de ikke kan lide risengrød alligevel er HELT vilde med dem her. De er dertil også utrolig nemme at lave og ofte er det ingredienser vi allerede har hjemme. Det er ikke sidste gang, at jeg eksperimenterer med risengrød. Nogle kalder det også klatkager, men jeg synes altså at risengrødspandekager lyder meget mere mums.

Grunddelen er selvfølgelig risengrød, og hvis ikke I har en rest hjemme, så kan I også lave dem til. Dog vil jeg råde jer til ikke at lave en hel portion, men måske en kvart eller en halv alt efter hvor mange i ønsker. Husk at den blot skal køle helt af inden den laves til pandekager. Opskriften på risengrød finder I lige her.

<

Restemad: risengrødspandekager m/ sirup og blåbær

Tidsforbrug: 15 min.

Antal: 20 stk. små pandekager

Ingredienser

 • Kold risengrød
 • æg
 • Sukker
 • Kanel
 • Vaniljesukker
 • Mel
 • Blåbær
 • Smør
 • Sirup

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar