Print

Pølsegryde m/ ris

Pølsegryde med ris er en af de lækreste hverdagsretter, som ikke tager lang tid at lave og som er et stort hit blandt voksne og børn. Der er altid rester tilbage, når vi får det – så der er i hvert fald lidt til restedagen. Denne ret kan serveres med tomater og agurker for at få lidt friskhed i retten.

<

Pølsegryde m/ ris

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Partypølser
  • Hakket tomat
  • Madlavningsfløde
  • Ris
  • Gulerod
  • Rød peberfrugt
  • Champignon i glas
  • Tørret basilikum
  • Tørret oregano
  • Salt
  • Peber
  • Fedtstof
  • Løg
  • Tomatpuré
  • Grøntsagsbouillon
  • Paprika

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar