Print

Chili Con Carne med blomkålsris

Chili Con Carne med blomkålsris er en af de lækre retter, når der skal laves mad uden stivelse. Det er en nem og indbydende ret – som kan laves både forholdsvis hurtigt, men også som en simreret. Jo længere tid den simrer, jo bedre. Traditionelt laves retten med ris, men for at den bliver uden stivelse bruges der blomkålsris i denne ret.

<

Chili Con Carne med blomkålsris

Tidsforbrug: 2-3 timer

Antal: 6 personer

Ingredienser

  • Gulerod
  • Oksefars
  • Rød peberfrugt
  • Bønner i tomatsauce
  • Røde kidneybønner
  • Kaffefløde
  • Blomkål
  • Rødvin
  • Champignon
  • Hakket tomat
  • Cayennepeber
  • Salt
  • Peber
  • Fedtstof
  • Oksebouillon
  • Løg
  • Hvidløg
  • Paprika
  • Chiliflager

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar