Print

Restemad: Luksus biksemad m/ blødende spejlæg

Det her, det er virkelig min definition af luksus biksemad. Faktisk får vi rigtig ofte biksemad om søndagen, da vi for det første kamp-elsker det, men også fordi der ofte er små rester tilbage af både kød, kartofler, ris, pasta mm. Derfor er det oplagt at lave denne ret. I denne version er der rester af fyldt svinemørbrad, paneret koteletter, kartofler og pasta. Dertil nogle rester af nogle bønner, som vi også lige havde “på lager” i køleskabet. Smid et par løg i og lav et lækkert spejlæg, så er vi der! Her er det da selvfølgelig også essentielt at der kommer hjemmelavede syltede rødbeder til – find en god opskrift i linket her. 

<

Restemad: Luksus biksemad m/ blødende spejlæg

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Mørbrad
 • Grønne bønner
 • Koteletter
 • Pasta
 • æg
 • Kartoffel
 • Salt
 • Peber
 • Hvidløgspulver
 • Margarine
 • Syltede rødbeder
 • Løg
 • Ketchup

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar