Print

Restemad: Luksus biksemad m/ blødende spejlæg

Det her, det er virkelig min definition af luksus biksemad. Faktisk får vi rigtig ofte biksemad om søndagen, da vi for det første kamp-elsker det, men også fordi der ofte er små rester tilbage af både kød, kartofler, ris, pasta mm. Derfor er det oplagt at lave denne ret. I denne version er der rester af fyldt svinemørbrad, paneret koteletter, kartofler og pasta. Dertil nogle rester af nogle bønner, som vi også lige havde “på lager” i køleskabet. Smid et par løg i og lav et lækkert spejlæg, så er vi der! Her er det da selvfølgelig også essentielt at der kommer hjemmelavede syltede rødbeder til – find en god opskrift i linket her. 

<

Restemad: Luksus biksemad m/ blødende spejlæg

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Mørbrad
  • Grønne bønner
  • Koteletter
  • Pasta
  • æg
  • Kartoffel
  • Salt
  • Peber
  • Hvidløgspulver
  • Margarine
  • Syltede rødbeder
  • Løg
  • Ketchup

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar