Print

Mørbradgryde m/ ovnstegte kartofler

Mørbradgryde med ovnstegte kartofler er overraskende godt og vellidt herhjemme. Vi plejer at få ris til, men vi synes lige, at vi ville prøve noget andet. I saucen finder man både champignon, bacon, fløde og selvfølgelig en mørbrad, som falder fra hinanden. Utrolig smagfuld ret. Til retten kan man eventuelt servere en grøntsagsblanding fra frost eller en lækker salat – også gerne et sprødt hvidløgsbrød.

<

Mørbradgryde m/ ovnstegte kartofler

Tidsforbrug: 1 time og 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Kartoffel
  • Bacon i tern
  • Kaffefløde
  • Champignon i glas
  • Svinemørbrad
  • Allround krydderi
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Oksebouillon
  • Fedtstof
  • Olie
  • Løg
  • Kulør

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar