Print

Kyllingebøffer m/ kartoffelskiver, rødvinssauce og bønner

kyllingebøffer
kyllingebøffer

Kyllingebøffer m/ kartoffelskiver, rødvinssauce & bønner er godt når det både skal være nemt, men også afsindigt lækkert. Mine børn sad nærmest og spise i en hel time fordi de var SÅ vilde med retten. Denne ret blev faktisk lavet, da jeg havde en masse forskellige ting i fryseren, der lige kunne mikses sammen. De bedste sker altså bare, når man bruger fantasien. Jeg er virkelig vild med rødvinssauce og kunne faktisk spise det til stort set alt med kartofler. Bønner er en nem kilde til at få nogle proteiner indenbords, og ofte har jeg erfaret at børn er vilde med dem. Retten kan selvfølgelig også serveres med ovnstegte kartofler, som man selv laver – her er det bare at skære kartofler i ønsket form, vende dem i olie og salt og ind i ovnen ved 200 grader varmluft i 40 minutter.

<

Kyllingebøffer m/ kartoffelskiver, rødvinssauce og bønner

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Kartoffelskiver
  • Kyllinge burgerbøffer
  • Rødvinssauce
  • Grønne bønner
  • Salt
  • Olie

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar