Print

Paneret flæsk m/ smørstegt blomkål og grøn salat

Paneret flæsk i flæskesvær med smørstegt blomkål og grøn salat. Et lækkert og sundt alternativ til paneret flæsk med rasp med persillesovs og kartofler. Jeg følte ikke, at jeg gik glip af noget, da familien spiste den traditionelle ret. Jeg passer lidt på med for meget stivelse, så derfor var det fantastisk at få noget, som lignede familiens aftensmad.

<

Paneret flæsk m/ smørstegt blomkål og grøn salat

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Flæsk i skiver
 • Smør
 • Blomkål
 • Avocado
 • Flæskesvær
 • Mælk
 • ærter
 • Frisk spinat
 • Fedtstof
 • Salt
 • Peber

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Oliver Holmstrøm
  12. september 2020 den 11:24

  Synes ikke det er okay… At man har en side, der hedd er; mad til “fattig røve”… Og man så forlanger penge for at vise opskrifterne/fremgangsmåde… Det går da Totalt med idéen om god mad til fattige mennesker?!

  • Svar
   madforfattigroeve
   17. september 2020 den 19:28

   Hej 🙂

   Det koster penge at følge med, da det er dyrt at have en app, udvikle opskrifter, bruge timer på at lave mad, skrive det ind, handle, redigere mv. Derfor er det ikke gratis at følge med, for ellers ville det da være en underskudshobby for mig, hvilket jeg ikke ønsker. Jeg ved, at jeg hjælper menneskene omkring mig, og det koster ikke alverden at følge med. Jeg har gjort det så billigt det overhovedet kunne med abonnement, det kan ikke gøres billigere på de forskellige platforme. En agurk er prisen om ugen – mange bruger samme beløb, hvis ikke mere, på snoller. Så for mig handler det lige så meget om prioritering og hvor man ønsker at lægge sine penge. Det er stadig billige madplaner – præcist som det plejer – så billigt at der nok også er råd til at følge med. Og nu har jeg gjort det i 4 år, så jeg tænker at man kan være taknemmelig over det arbejde jeg allerede HAR givet mine følgere – og så glæde sig over, at jeg gjorde det helt gratis i 4 år i stedet for at skrive til mig, som har jeg gjort noget kriminelt og forkert. Jeg har ændret min blog fordi det gav mening for MIG også – og det er vel også helt ok? 🙂

Skriv kommentar