Print

Karbonader m/ kartofler, stuvede gulerødder og ærter

En af de lækre retter, som er fantastisk med nye kartofler og frisk persille. Vi elsker stuvet mad herhjemme – om det så er med gulerødder, ærter, kål mv., det er egentlig ligegyldigt – alt stuvning er fantastisk. Denne ret er især lækker, da vi har en svaghed for karbonader, og havde brug for flere retter end blot brun sovs til.

<

Karbonader m/ kartofler, stuvede gulerødder og ærter

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Kartoffel
  • Svinefars
  • Mælk
  • Frisk persille
  • ærter
  • Gulerod
  • Margarine
  • Salt
  • Peber
  • Rasp
  • Mel
  • Citronsaft

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar