Print

Hjemmelavede syltede rødbeder

Nu er vi bare SÅ klar til at lave frikadeller med brun sovs, kartofler, det må jeg lige sige – for her er syltede rødbeder nemlig fantastiske!  Disse syltede rødbeder er så lækre og nemme at lave – faktisk tager det længst tid at koge rødbederne, resten er faktisk ret hurtigt. De er krydrede, de er lækre – men bedst af alt.. så er de hjemmelavede. Syltede rødbeder er fantastisk til alt slags mad nærmest, men herhjemme bliver de ofte brugt til gammeldags dansk mad, simreretter som tilbehør eller i burgere. Og JA, her er det også godt!

<

Hjemmelavede syltede rødbeder

Tidsforbrug: ca. 2 timer.

Antal: 1 glas.

Ingredienser

  • Rødbede
  • Eddike
  • Sennepsfrø
  • Sukker
  • Tørret timian
  • Laurbærblade
  • Fennikelfrø
  • Sorte peberkorn

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar