Print

Har jeg gjort noget kriminelt?

Har jeg gjort noget kriminelt? Nu har jeg brug for luft her!

Det føles sådan.. Faktisk.. Faktisk har det føltes sådan de sidste 4 uger. Siden jeg lancerede den nye mega lækre app, som jeg er vildt stolt af, har jeg følt, at jeg alligevel har gjort noget forkert – selvom jeg egentlig bare har gjort noget bedre og valgt at tage betaling for det bedre produkt. Jeg har tilføjet utrolig mange af de ønsker, mine følgere havde. Sammensætning af madplaner, råvarelager, nye billeder, stivelsesfrie madplaner, notesfelt mv.. Men meget af det der alligevel har fyldt de sidste 4 uger – det er brok, latterliggørelse af min virksomhed og hårde ord. Og det må jeg sige, det er sgu voksenmobning over alle grænser.

Jeg mangler ord. De ting, jeg er blevet kaldt – grådig, egoistisk, svineri, ondt menneske mm. De beskeder jeg har fået, hvor der er blevet truet med pressen. Fordi jeg er begyndt at tage penge for mit arbejde – hele vejen rundt.. Er det virkelig kriminelt? Nogle får det til at lyde som om, at jeg har frataget jer jeres vilje – at jeg tvinger nogen til at følge med – eller værre, at jeg tager penge fra jer..

Men helt ærligt! Det er 100% frivilligt at følge med!! Det koster penge at følge med, da det er dyrt at have en app, udvikle opskrifter, bruge timer på at lave mad, skrive det ind, handle, redigere mv. Derfor er det ikke gratis at følge med, for ellers ville det da være en underskudshobby for mig, hvilket jeg ikke ønsker. Jeg ved, at jeg hjælper menneskene omkring mig, og det koster ikke alverden at følge med. Jeg har gjort det så billigt det overhovedet kunne med abonnement, det kan ikke gøres billigere på de forskellige platforme. En agurk er prisen om ugen – mange bruger samme beløb, hvis ikke mere, på snoller. Så for mig handler det lige så meget om prioritering og hvor man ønsker at lægge sine penge. Det er stadig billige madplaner – præcist som det plejer – så billigt at der nok også er råd til at følge med. Og nu har jeg gjort det i 4 år, så jeg tænker at man måske selv har lært at lave madplaner ud fra min inspiration – eller også vil støtte mit arbejde og smile.

Men hvorfor finde svineriet frem og fyre afsted til mig? Jeg får SÅ ondt i maven, det må jeg sige. Det gør ondt. Jeg prøver virkelig, at tage ja hatten på – men hver gang jeg åbner min mail, min Facebook, min Instagram og min blog – så får jeg ondt i maven over alle de vrede kommentarer. Hvorfor skal de overskygge de ellers fede funktioner i den nye app? Jeg  var SÅ glad over, at det kunne lade sig gøre, at lave denne fantastiske mulighed for JER. Give JER noget bedre – for fanden hvor har jeg kæmpet i mange timer for at det kunne lykkedes!

Det tog mig 1 år om at komme til konklusionen, at jeg nok måtte vende biksen og begynde at tage penge for mit arbejde. 1 år med tanker omkring at lave det om – jeg vidste godt, at der nok ville være nogle, der var utilfredse – men aldrig havde jeg troet det her.

Er det virkelig slemt at undvære 7 kroner om ugen eller 199 kr. for et helt år? Ruinerer det jer virkelig? Jeg ved godt, at det har været van til at være gratis – en gratis ydelse i 3,5 år faktisk. Men jeg synes jo at man måske var kommet dertil, hvor man enten ville støtte mig fordi man synes, at jeg gjorde det godt med godt indhold – eller havde lært så meget (positivt), at man selv kunne lave madplanerne nu efter 3,5 års inspiration. I stedet for at spidde mig med ord. Jeg vil ikke give nogen dårlig samvittighed over ikke at følge med – jeg prøver at forstå hvorfor man kan lange ud efter nogen i vrede så meget.. Over en betaling der er frivillig..

Undskyld mit gylde – men her er der plads til brok også. Jeg er SÅ stolt af min app, og jeg synes virkelig, at den er blevet god. Selvfølgelig plads til forbedringer og gode idéer stadig – og der kommer mange flere opdateringer i fremtiden – som ikke koster mere end nu, det er på min regning. Jeg har LYSTEN til at lave mad og skrive indlæg. Faktisk 2-4 opskrifter om ugen (NYE) og 3 madplaner. Det er faktisk ret meget indhold for små 7 kroner. Ja, det synes jeg faktisk.

Jeg stopper aldrig med det jeg laver – for jeg elsker det. Inderligt. Men den klump i maven når jeg åbner min computer må meget gerne snart forsvinde. Det er hårdt at arbejde, når man møder så meget modgang – det var jo slet ikke meningen. Jeg har jo ikke gjort det for at gøre jer sure, men for også at hjælpe mig selv. Jeg ved, at de der følger med, de gør det fordi de elsker MIT arbejde. Og dét er jeg edderrødme stolt af. Mega tak for jer – I er guld værd. Jeg gør det, for jer. For mig selv – for alle.

Kram herfra.

 

Relaterede indlæg

18 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  17. september 2020 den 21:21

  Jeg støtter dig med de 7 kr om ugen. Synes folk er blevet så griske. Folk vil have og have og have uden at give bare en lille smule igen. Det er virkelig en sørgelig udvikling. Men desværre ikke ny. Selv familier med rigeligt af penge på bogen, søger julehjælp – bare fordi de vil have noget gratis. Det er den forkerte vej, vi er på vej i!

 • Svar
  Louse Lindbom
  17. september 2020 den 21:29

  Elsker det du gør.. ❤️❤️
  Min mand og jeg ligger madplan efter det, ig har fået mere råd og overskud.
  Tak for dig.
  ❤️❤️

 • Svar
  Anita Skytte
  17. september 2020 den 21:46

  Hej Fie. 😊
  Jeg synes det er rimeligt at app’en er nød til at koste noget, da der jo er omkostninger ifb. med at lave og have sådan en app. 😃
  Derud over, så bruges det jo oceaner af tid og penge på at handle ind, lave mad, kreere opskrifter og rigtig meget andet, som du selvfølgelig er nød til at få dækket ind på en eller anden måde. 😃
  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
  Desuden, så har du jo så mange GRATIS opskrifter og madplaner, både her på bloggen og på Facebook, så der er jo rigeligt at vælge i mellem. 😍
  💕Du gør det godt. 💕
  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

 • Svar
  Anita Skytte
  17. september 2020 den 21:48

  Hej Fie. 😊
  Jeg synes det er rimeligt at app’en er nød til at koste noget, da der jo er omkostninger ifb. med at lave og have sådan en app. 😃
  Derud over, så bruges det jo oceaner af tid og penge på at handle ind, lave mad, kreere opskrifter og rigtig meget andet, som du selvfølgelig er nød til at få dækket ind på en eller anden måde. 😃
  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
  Desuden, så har du jo så mange GRATIS opskrifter og madplaner, både her på bloggen og på Facebook, så der er jo rigeligt at vælge i mellem. 😍
  💕Du gør det godt. 💕
  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
  Knuz fra Anita. 😊

 • Svar
  Lena
  17. september 2020 den 21:50

  Kæmpe respekt for det ARBEJDE du fremlægger for offentligheden uge for uge 💪
  Et arbejde der selvfølgelig skal lønnes..
  Det er din interesse, som du formår at udvikle 👏 Men den koster tid (og fravær )og i dag er tid = penge, for det koster at leve…
  Hvem af dem der skriver de negative kommentarer, vil undvære tid med familie eller venner uden at få noget ud af det ? Intet her i livet er gratis…om det gælder penge eller fravær…
  Ryst de negative kommentarer af dig og klø på..
  Alt held og lykke fremover og må du tjene godt 😉🥳

 • Svar
  Alice Nielsen
  17. september 2020 den 22:10

  Jeg har fulgt dig og dit arbejde et stykke tid. Og jeg synes du er utrolig sej og meget velovervejet.
  Du laver et kæmpe arbejde hver uge og du er alle pengene værd ❤️

 • Svar
  Stefan
  17. september 2020 den 22:34

  Mega respekt herfra !
  Du har virkeligt gjort meget for mange – både har folk sparet penge, haft lækre opskrifter og sparet tid på at selv at skulle planlægge ugens mad plan – helt gratis i mange år …
  Kan godt forstå at du vil udvikle din virksomhed til det bedre og det koster jo selvfølgelig, så de små symbolske beløb du har sat på er jo ingenting ifht. Hvad du ellers kunne have taget for sådan en god service og lækre madopskrifter der er tilpasset efter tilbud ..
  Du er for sej, og det er virkeligt fedt at du har udviklet en så smart app – der gør hverdagen for mange nemmere 👍

  Tak herfra 🙂

 • Svar
  Kirstine Overgaard
  17. september 2020 den 22:41

  Tillykke med din app💪Du fortjener det bedste med alt det arbejde, du har gjort/gør. Tak for det 🙏

 • Svar
  Henriette Leithoff
  17. september 2020 den 22:45

  Folk burde skamme sig, du gør det så godt. Hatten af for dit store arbejde og tak for de mange spændende og anderledes opskrifter

 • Svar
  Nattie
  18. september 2020 den 10:18

  Nu har jeg fulgt med de sidste 2 år i hvert fald og jeg betalte med det samme den både kostede 50kr og nu selvf hvert år frem. Denne app hjalp os med drømmen om rækkehus og have. Så keep it up. Og lad alle de møgforkælede, curling mennesker smutte, hvis man ikke kan lide lugten i bageriet så find et andet❣️ 😜 stort varmt knus herfra ❣️

 • Svar
  Gitte Larsen
  18. september 2020 den 11:10

  🌺Op på hesten igen…
  Der vil desværre altid være nogen som skal
  komme med ( surkultur ) dem om det🌺
  Klap dig selv på skulderen ,det flot stykke arbejde ..
  Du kan godt være stolt🥰🌺

 • Svar
  Sara
  18. september 2020 den 12:42

  Selvfølgelig er de hårde ord og den ubrugeligt kritik ikke okay, men jeg tror også at mange, herunder mig selv, der gør brug af dine opskrifter allerede sidder voldsomt stramt i det og muligvis ikke har de ekstra kroner det koster. Herhjemme har vi 3-400 kr tilovers efter alle regninger er betalt hver måned, og derfor er 7 kr hver uge mange penge, når man også gerne vil have lidt nydelse i ugerne eller når man skal have nye sko/jakke eller lign.
  Jeg har selv fravalgt at have abonnement i din app, da dette ville være en unødvendig udgift, når jeg kan finde mange andre gratis opskrifter på nettet. Jeg betalte de 50 kr for din app, da den udkom og har gjort meget brug af den efterfølgende, og han længe været stor tilhænger af dine opskrifter, som SU-modtager. For mig er det et kæmpe økonomisk grundlag der gør, at jeg ikke længere har mulighed for at kunne se dine gode madplaner og opskrifter, og jeg tænker bestemt ikke, at jeg er den eneste der sidder for stramt i det, men som altid har været rigtig glade for dine billige madplaner, som kan løsne lidt op i hverdagen!

  • Svar
   madforfattigroeve
   18. september 2020 den 20:29

   Hej Sara

   Jeg kan sagtens forstå dig! Tro mig, det er ikke fordi jeg ØNSKER at det skulle være sådan her – havde det løbet rundt for mig før også ift. udvikling af hele virksomheden ift. indtægter og udgifter, så havde jeg heller ikke lavet abonnement – for jeg vil da allerhelst kunne give mine følgere noget gratis indhold. Men har du sparet noget ved at bruge mine madplaner? 🙂

   I så fald, hvor meget om ugen vil du tro?

   Vh Fie

 • Svar
  Natascha
  18. september 2020 den 14:25

  Du er guld værd for en træt mor til to, tak fordi du bliver ved. Stort kram

 • Svar
  Bodil Nielsen
  18. september 2020 den 15:02

  Jeg er så glad for den, og betaler gerne de 198 kr om året. Du får en stor krammer her fra

 • Svar
  Bodil Nielsen
  18. september 2020 den 15:06

  Hej fie
  Jeg er så glad for appen, og betaler gerne de 198 kr om året. Stor krammer her fra

 • Svar
  philippa
  18. september 2020 den 18:01

  Hej. Jeg synes også det er helt rimeligt at du tager penge for appen, for som du siger så tager det også tid at udvikle nye opskrifter. Jeg synes bare at det er ærgerligt at opskrifterne på hjemmesiden også er begyndt at koste penge. Også for de ældre opskrifter. Man kunne måske hente appen for de nye opskrifter men på hjemmesiden forbliver de gamle som det er.

 • Svar
  Kenneth Nielsen
  20. september 2020 den 16:34

  Det er janteloven, intet andet.
  Seriøst, du vil andre det godt, det er der ingen tvivl om, det er du heller ikke i tvivl om selv forhåbentlig.
  Da jeg havde butik lavede jeg 5 korte svar, som jeg brugte igen og igen, standart svar for det er det eneste svar sure opstød fortjener, de har ikke krav på andet.
  De havde en længde som en sms, slut.

  Du skal have et værn mod disse “keyboard krigere” ellers ender du med at lade dig påvirke af dem, og den glæde må du fandme ikke give dem.

  Stay Strong!

Skriv kommentar