Print

Kylling m/ rødbede, gulerodsfritter og dip

Kylling m/ rødbede, gulerodsfritter og dip er en sund ret, som vi alle elsker herhjemme. Det er en ret, som ikke kræver meget forberedelse, hvilket vi sætter pris på i en travl hverdag. Denne ret er også velegnet til de, som ikke spiser stivelse i hverdagen. Grøntsagsfritterne kan selvfølgelig også udskriftes med almindelige kartofler eller søde kartofler – og hvis man skal holde sig til grøntsagerne også blomkåls og broccolifritter.

<

Kylling m/ rødbede, gulerodsfritter og dip

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Rødbede
 • Gulerod
 • Cremefraiche
 • Kyllingebrystfilet
 • Paprika
 • Olie
 • Tørret persille
 • Salt
 • Peber
 • Sukker
 • Hvidløgspulver

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar