Print

Fyldt svinemørbrad m/ broccolisalat, persillekartofler og bearnaisesauce

Endnu en god ret med svinemørbrad. Jeg fandt pludselig ud af, at jeg ikke havde så mange opskrifter med det, så nu skulle der laves lidt. Fyldt svinemørbrad er fantastisk, når man har en masse små rester tilbage af grøntsager og smøreoste/oste. Der er nemlig mange forskellige ting, som kan fyldes i kød, hvilket gør det utrolig smagfuldt. Hertil serveres en lækker broccolisalat, persillekartofler og bearnaisesauce.

<

Fyldt svinemørbrad m/ broccolisalat, persillekartofler og bearnaisesauce

Tidsforbrug: Ca. 1 time.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Broccoli
  • Bacon i tern
  • Bearnaisesauce, glas
  • Persille
  • Kartoffel
  • Bacon i skiver
  • Svinemørbrad
  • Cremefraiche
  • Garli smøreost
  • Champignon
  • Solsikkekerner
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Rødløg
  • Olie

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar