Print

Wok med kylling, kokosmælk og lækkert tilbehør

Er der noget jeg rigtig elsker, så er det wok. Jeg er især vild med alle de kombinationer, man kan lave af wokken, samt alt det tilbehør, man kan få til. Det er nok det bedste jeg ved – alt dét, som man kan putte ovenpå for at gøre det ekstra lækkert. Wok er især en klassiker herhjemme som en restedag, da der ofte er mange kødrester tilbage, som kan fyres i wokken og steges med resterne af grøntsagerne eller en pose wokblanding fra fryseren (dette er næsten også basis), jeg fylder i hvert fald altid op, når der ikke er mere.


Wok med kylling, kokosmælk og lækkert tilbehør

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 250 g. bloknudler
  • 450 g. kyllingebrystfilet
  • 400 ml. kokosmælk
  • 1 ps. wokblanding fra frost eller 400 g. friske blandede grøntsager (fx gulerødder, peberfrugt, kål mv.)
  • 1 ds. bambusskud
  • 1 ds. babymajs (mini-majs) – kan også erstattes med alm. majs (1/2 ds.)
  • 1/2 pk. hytteost
  • Chilinødder
  • 0,5 bk. cherrytomater
  • 1/2 pk. salatost i tern
  • Dressing
  • Olie
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. cayennepeber
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Kyllingen skæres i små tern og vendes med paprika, cayennepeber og karry. Kyllingen steges i olie på en pande og tages af panden bagefter.
  2. Steg de frosne grøntsager inkl. bambusskud og groftskårne minimajs.
  3. Tilsæt kokosmælk samt kyllingen og lad det simre til nudlerne er færdige
  4. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen og vend det med grøntsagerne og kyllingen.
  5. Servér wokretten med dressing, hytteost, salatost i tern, cherrytomater og chilinødder.
  6. Velbekomme.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar