Print

Wok med kylling, kokosmælk og lækkert tilbehør

Er der noget jeg rigtig elsker, så er det wok. Jeg er især vild med alle de kombinationer, man kan lave af wokken, samt alt det tilbehør, man kan få til. Det er nok det bedste jeg ved – alt dét, som man kan putte ovenpå for at gøre det ekstra lækkert. Wok er især en klassiker herhjemme som en restedag, da der ofte er mange kødrester tilbage, som kan fyres i wokken og steges med resterne af grøntsagerne eller en pose wokblanding fra fryseren (dette er næsten også basis), jeg fylder i hvert fald altid op, når der ikke er mere.

<

Wok med kylling, kokosmælk og lækkert tilbehør

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Bloknudler
 • Kyllingebrystfilet
 • Kokosmælk
 • Wokblanding
 • Chilinødder
 • Hytteost
 • Salatost i tern
 • Babymajs
 • Bambusskud
 • Cherrytomater
 • Karry
 • Paprika
 • Cayennepeber
 • Salt
 • Peber
 • Olie
 • Dressing

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar