En dejlig ret, som kan spises året rundt. Jeg plejer at lave retten på varmere dage, når det virkelig skal være nemt. Kartoffelsalaten kan snildt laves et par dage i forvejen og frikadellerne ligeledes (de kan også fryses). Det har altid været en af mine favoritter og frikadellerne kan laves på andre grøntsager også – heriblandt både squash, græskar mm.
<Spinat/gulerods-frikadeller m/ hjemmelavet kartoffelsalat
Tidsforbrug: 1 time
Antal: 2 voksne og 2 børn
Ingredienser
- Svinefars
- Gulerod
- Spinatkugler
- Cremefraiche
- Purløg
- Kartoffel
- ærter
- Majs
- Iceberg
- Agurk
- Mælk
- Løg
- Rasp
- Salt
- Peber
- Sukker
- Agurkevand
- Margarine
- Olie
- Sennep
- Dressing
1 Kommentar
Inger larsen
30. juli 2020 den 13:54Hej har du en kogebog man kan købe