Print

Spinat/gulerods-frikadeller m/ hjemmelavet kartoffelsalat

En dejlig ret, som kan spises året rundt. Jeg plejer at lave retten på varmere dage, når det virkelig skal være nemt. Kartoffelsalaten kan snildt laves et par dage i forvejen og frikadellerne ligeledes (de kan også fryses). Det har altid været en af mine favoritter og frikadellerne kan laves på andre grøntsager også – heriblandt både squash, græskar mm.

<

Spinat/gulerods-frikadeller m/ hjemmelavet kartoffelsalat

Tidsforbrug: 1 time

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • Svinefars
  • Gulerod
  • Spinatkugler
  • Cremefraiche
  • Purløg
  • Kartoffel
  • ærter
  • Majs
  • Iceberg
  • Agurk
  • Mælk
  • Løg
  • Rasp
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Agurkevand
  • Margarine
  • Olie
  • Sennep
  • Dressing

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Inger larsen
    30. juli 2020 den 13:54

    Hej har du en kogebog man kan købe

Skriv kommentar