Print

Millionbøf m/ hvidløg og salat

Millionbøf kommer på menuen, når det skal være ekstra nemt! Det tager ikke ret lang tid at lave, og det kræver ikke mange ingredienser. Det behøver heller ikke at være boomet med ingredienser og avanceret opskrift, for at være lækkert. Ofte har man til retten hjemme, vi har i hvert fald ganske tit både pasta og oksekød hjemme, så det er så nemt. Jeg har fået en forkærlighed for hvidløg i chiliolie og masser af det endda – foruden selvfølgelig de lækre salatost og hytteost, som altid har en plads i mit køleskab – når det tømmes, så fyldes der nyt op.

 


Millionbøf m/ hvidløg og salat

Tidsforbrug: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 400 g.spaghetti
  • 500 g. hakket oksekød
  • 2 løg
  • 1/4 glas hvidløg i chiliolie
  • 6 dl. vand
  • 1 stk. oksebouillon – gerne fond fra Knorr (det er den bedste heri)
  • Fedtstof til stegning af kød
  • Kulør til sovs
  • Mel og vand til jævning
  • Salt + peber

 

Salat + tilbehør: 

  • 1/4 iceberg
  • 1/2 agurk
  • 1/2 ds. majs
  • 1 rød peber
  • Hytteost
  • Salatost i tern
  • Dressing

Fremgangsmåde

  1. Spaghettien koges efter anvisning på emballagen – tilsæt gerne en smule margarine for at det ikke klistrer sammen.
  2. Løgene pilles og snittes fint. Hæld det i en gryde – tilsæt, fedtstof, hvidløg og chiliolien.
  3. Kødet tilsættes derefter og brunes af
  4. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre
  5. Smag til med salt, peber og kulør
  6. Jævn sovsen til ønsket tykkelse med pisket mel og vand
  7. Skær salaten som ønsket (skyl den inden servering) og servér med hytteost og salatost i tern.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar