Print

Kødboller i cremet grøntsags flødesauce – med spaghetti

En utrolig nem og lækker ret, som er rigtig god, når grøntsagerne skal skjules lidt for børnene. Med en fedtfattig fløde og fuldkornsspaghetti er det lige før jeg vil sige, at det er i den sundere retning. Dejligt med grøntsager i maden.


Kødboller i cremet grøntsags flødesauce – med spaghetti

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

Kødboller:

  • 500 g. hk. svinefars
  • 1 løg
  • 1,5 tsk. salt
  • 1,5 tsk. peber

 

Andet:

  • 400 g. spaghetti
  • Salt + peber
  • Fedtstof
  • 1 løg
  • 1/2 glas hvidløg i chiliolie
  • 1 mindre blomkål
  • 200 g. ærter
  • 8 spinatkugler
  • 1/2 liter kaffefløde
  • 2 spsk. paprika
  • 1 tsk. chiliflager

Fremgangsmåde

  1. Farsen blandes med salt, peber, væske og fintsnittet løg.
  2. Form kødbollerne og kog dem i 10 min. eller til de flyder til overfladen.
  3. Pastaen koges efter anvisning på emballagen i letsaltet vand
  4. Blomkålen fintsnittes (små stykker) og steges i fedtstof i en gryde sammen med fintsnittet løg
  5. Tilsæt hvidløg, ærter, spinatkugler og fløde – hæld kødbollerne over i saucen og tilsæt krydderier.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Servér.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Ditte
    5. august 2020 den 17:34

    Jeg aner ikke hvad jeg har gjort forkert, men mit ligner på ingen måder din ret. Min ret er tynd, grøn og slet ikke lækker cremet, lidt halvorange som din. Forstår det ikke. Føler nærmest det er to vidt forskellige retter vi har lavet 😂.

  • Svar
    Anne Marie
    5. august 2020 den 18:44

    Mit blev helt grønt 🤣🤣🤣

Skriv kommentar