Print

Kødboller i cremet grøntsags flødesauce – med spaghetti

En utrolig nem og lækker ret, som er rigtig god, når grøntsagerne skal skjules lidt for børnene. Med en fedtfattig fløde og fuldkornsspaghetti er det lige før jeg vil sige, at det er i den sundere retning. Dejligt med grøntsager i maden.

<

Kødboller i cremet grøntsags flødesauce – med spaghetti

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Spaghetti
 • Svinefars
 • ærter
 • Spinatkugler
 • Blomkål
 • Kaffefløde
 • Chiliflager
 • Fedtstof
 • Salt
 • Peber
 • Paprika
 • Løg
 • Hvidløg i chiliolie

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Ditte
  5. august 2020 den 17:34

  Jeg aner ikke hvad jeg har gjort forkert, men mit ligner på ingen måder din ret. Min ret er tynd, grøn og slet ikke lækker cremet, lidt halvorange som din. Forstår det ikke. Føler nærmest det er to vidt forskellige retter vi har lavet 😂.

 • Svar
  Anne Marie
  5. august 2020 den 18:44

  Mit blev helt grønt 🤣🤣🤣

  • Svar
   Dorte Wenzel
   11. august 2020 den 18:01

   Ja det blev mit også 😀

 • Svar
  Susan
  11. august 2020 den 18:11

  Hvordan bliver dit så fint rødt? Mit er helt grønt

Skriv kommentar