Print

Hakkebøf m/ oste-kartoffelkugler og blandet salat

Oste-kartoffelkugler er simpelthen noget af det mest lækre, jeg længe har smagt. Jeg er generelt helt vild med kartoffelmos – og kombinationen med at smide både ost, bacon og skinke deri er for mig helt genialt. Jeg elsker retten med en god bøf til og en gang salat. Alternativt kunne man sagtens lave en bearnaisesauce eller en frisk hjemmelavet dip til denne ret, det ville være utroligt godt dertil.

<

Hakkebøf m/ oste-kartoffelkugler og blandet salat

Tidsforbrug: 35-40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

 • Oksefars
 • Kartoffel
 • Skinke i tern
 • Bacon i tern
 • Rød peberfrugt
 • Iceberg
 • Agurk
 • Revet mozzarella
 • Mælk
 • Smør
 • Salt
 • Peber
 • Grøntsagsbouillon
 • Dressing
 • Olie
 • Persille

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar