Print

Spinatsalat m/ mango, feta, avocado og ristede kikærter

En af de lækre salater, som snildt kan spises på de varme dage som aftensmad, eller som en lækker frokost eller tilbehør til aftensmaden. Det er en af mine favoritter lige pt., da jeg er vild med sødmen fra mangoen og de sprøde knasende kikærter. Retten kan selvfølgelig også laves med kikærter, som har stået i blød natten over i vand. Dette giver ligeledes også et fantastisk resultat.


Spinatsalat m/ mango, feta, avocado og ristede kikærter

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • 75 g. frisk spinat
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • Fetaost

 

Ristede kikærter

  • 240 g. kikærter (enten på dåse eller sat i vand natten over)
  • 1 dl. olie
  • salt
  • peber
  • paprika

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft. 
  2. Kikærterne drænes for vand og duppes tør
  3. Olie, paprika, salt og peber blandes og vendes i kikærterne
  4. Kikærterne bages i ovnen i 20 min. ved 200 g. varmluft. 
  5. Spinaten skylles og lægges i et fad
  6. Mango og avocado skæres i tern – i begge dele findes en sten i midten, som skal henholdsvis skæres udenom (mango) og tages ud (avocado).
  7. Drys feta og de ristede kikærter udover salaten og servér.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar