Print

Rucolasalat m/ ristede pinjekerner og honningmelon

Simpel men utrolig lækker salat m/ ristede pinjekerner og honningmelon. En af de lækre salater, som snildt kan spises på de varme dage som aftensmad, eller som en lækker frokost eller tilbehør til aftensmaden.


Rucolasalat m/ ristede pinjekerner og honningmelon

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • 75 g. frisk rucola
  • 1/2 honningmelon
  • 60 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

  1. Rucolaen skylles og lægges i et fad
  2. Honningmelonen skæres i tern og lægges ved salaten
  3. Pinjekernerne ristes kort på en tør pande til de har fået farve (det kan godt gå stærkt, så hold godt øje med dem).
  4. Drys pinjekernerne ud over salaten og servér.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar