Print

Pastaret m/ fløde, spinat og parmesanost

Her til aften fik vi en tøm køleskab og skabs ret. Pastaret med blandt andet fløde, spinat og parmesanost. Det var lækkert! Den kan varieres på så mange forskellige måder – der kan også tilføjet hakket grønkål, ærter, løg, porre, gulerødder mv. Alt man lige har af rester derhjemme. Vær’ opmærksom på, at der i parmesansost er lysozym ÆG i.

<

Pastaret m/ fløde, spinat og parmesanost

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Pasta penne
  • Frisk spinat
  • Majs
  • Bacon i skiver
  • Skinke i tern
  • Parmesanost
  • Kaffefløde
  • Salt
  • Peber
  • Fedtstof

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Nikoline
    14. juni 2020 den 17:22

    Hej . Kunne man bare bruge en kugle spinat fra Frost ? 😊

Skriv kommentar