Print

Hakkebøffer m/ mozzarella pasta, blandet salat og hjemmelavet dip

I dag var en alt godt fra fryser dag. Vi har været i haven hele dagen, så nemt til aften skulle det være. Det blev til hakkebøffer, pasta vendt i mozzarella, en lækker salat og homemade dip. En skøn ret, som er hurtig at lave – her tog det kun 25 minutter, hvilket var rart, når vi var brugte efter en lang dag. Denne cremefraichedressing er der oftest til 2 gange.


Hakkebøffer m/ mozzarella pasta, blandet salat og hjemmelavet dip

Tidsforbrug: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

Bøffer:

  • Fedtstof
  • Salt + peber
  • 500 g. hakket oksefars

 

Mozzarella pasta: 

  • 400 g. pasta penne
  • 200 g. revet mozzarella
  • Salt

 

Salat: 

  • 1/2 ds. majs
  • 1/2 stk. agurk
  • 1/2 stk. iceberg
  • 1 peberfrugt

 

Hjemmelavet dip: 

  • 2,5 dl. cremefraiche
  • 1 tsk. paprika
  • Frisk purløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. olie
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges i letsaltet vand
  2. Farsen formes til bøffer og steges i fedtstof på en pande
  3. Pastaen drænes for vand – bland derefter mozzarellaen sammen med pastaen.
  4. Skyl salat, agurk og rød peber og snit/skær det som ønsket – vend det med majs.
  5. Hvidløg pilles og snittes fint
  6. Bland ingredienserne sammen til dippen (herunder meget finthakket purløg) og mix det med hvidløg.
  7. Server bøfferne til salat, pastaen og dip.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar