Print

Forårsruller m/ karrysauce, rodfrugter og sojabønner

Forårsruller m/ karrysauce, rodfrugter og eddamamebønner. En nem, billig og lækker ret, som ovenikøbet er hurtig at lave. Herhjemme får vi ofte forårsruller, som er lækker som en snack, men også med tilbehør ved siden af til aftensmaden. Vi køber gerne et parti, når de er på tilbud i Rema1000 til 15 kr. Så er der til de hurtige dage, hvor maden skal gå tjept. Jeg har endnu ikke prøvet mig til at lave dem selv, men det skal helt sikkert på menuen engang.


Forårsruller m/ karrysauce, rodfrugter og sojabønner

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 6 stk. forårsruller
  • 1 pk rodfrugtfritter
  • 300 g. sojabønner
  • olie

 

Karrysauce: 

  • 1 spsk karry
  • 1 tsk. sukker
  • 1/2 tsk. paprika
  • ½ tsk. citronpeber
  • Salt + peber
  • 30 g smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 3 dl. mælk
  • 2 dl. hønsebouillon

Fremgangsmåde

  1. Rodfrugtfritterne kan laves på flere måder. De kan laves i ovnen, i actifry eller den mere usunde – i en frituregryde. Jeg lavede dem i actifry, og der blev de super lækre. Der gav jeg dem omkring 25 min.
  2. Forårsrullerne steges i olie på en pande til de har fået en gylden brun farve. (kan sættes i ovnen ved lav varme til resten af maden er færdig).
  3. Saucen laves som en opbagt sauce. Først puttes fedtstof i gryden, derefter karry. Lad det bruse af og put derefter mel i. 
  4. Pisk det sammen og tilsæt mælk og bouillon vand lidt efter lidt under omrøring, til det har den rette konsistens.
  5. Smag til med citronpeber, sukker, salt, alm. peber og paprika.
  6. Kog sojabønnerne i vand efter anvisning på emballagen. Ganske kort.
  7. Servér.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar