Print

BBQ marineret hakkebøf m/ spinatsalat & grillede kartofler

Sommer? Ja tak! Tænd grillen. Smid en lækker bbq marineret bøf på med grillede kartofler og en ultra lækker sommer salat m/ mango, ristede kikærter, spinat, feta, mango og avocado. Den ryger på madplanen i næste uge – uge 27 2020. Jeg elsker alt med bbq, og derfor er jeg også helt vild med sommer og grill-sæsonen. Stod det til mig, så kunne vi smide alt på grillen. Men denne ret er nem og hurtig at blande sammen og der er mad på mindre end 40 min fra start til slut. Om denne opskrift bruges til single eller familien, så er det samme mængde bbq marinade, som laves heri. Den kan holde sig i tætlukket beholder i køleskab ca. 3 uger.

<

BBQ marineret hakkebøf m/ spinatsalat & grillede kartofler

Tidsforbrug: 35-40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Oksefars
 • Kartoffel
 • Salatost i tern
 • Mango
 • Avocado
 • Frisk spinat
 • Kikærter på dåse
 • Salt
 • Peber
 • Olie
 • Paprika
 • Hvidløg
 • Ketchup
 • Brun farin
 • Chiliflager

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar