Print

Røget hamburgerryg m/ flødekartofler, ærter og majs

Endnu en lækker opskrift til samlingen. Hamburgerryg er ikke noget vi får medmindre det er på tilbud, da jeg personligt synes, at det bliver en dyr ret. Men når det er sagt, så smager det hammer godt og er en af mine absolutte favoritter. Jeg spiser også hamburgerryg med kartofler og bearnaisesauce – det er også virkelig lækkert. Her til retten fik vi ærter og majs, som bestemt faldt i god jord hos børnene.

<

Røget hamburgerryg m/ flødekartofler, ærter og majs

Tidsforbrug: 1 time og 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • Kartoffel
  • Røget hamburgerryg
  • Piskefløde
  • Porre
  • ærter
  • Majs
  • Løg
  • Salt
  • Peber
  • Paprika

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar