Print

Restemad: Lækker biksemad m/ persille og grøntsager

Er der noget jeg elsker om søndagen, så er det biksemad! Især fordi jeg stort set altid har en rest tilbage af kartofler, kød og gulerødder. Så det er så nemt og billigt at lave, hvilket gør det enormt attraktivt herhjemme. Jeg plejer at peppe min biksemad op med nogle grøntsager, persille og et æg til, så det mætter og fylder lidt mere. Men biksemad er jo nemlig optimalt at lave, når man har mange forskellige rester tilbage at lave – fedtstof på panden – skær resterne ud i tern og steg til det er færdig. Nemt!

<

Restemad: Lækker biksemad m/ persille og grøntsager

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Kartoffel
 • æg
 • Gulerod
 • ærter
 • Skinke i tern
 • Persille
 • Hvidløg
 • Løg
 • Salt
 • Peber
 • Olie

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar