Print

Optjen oplevelser med familien – gratis, nemt og hurtigt.

//Reklame. Indlægget er lavet i samarbejde med GfK Danmark

Jeg har efterhånden lavet en del samarbejder med GfK Danmark, og jeg må sige, at jeg bliver mere og mere imponeret over, hvor fantastisk det er! Nogle har måske læst med i mine tidligere indlæg (læs med her, her og her) om hvad det er, men jeg synes, at jeg ville vise jer, hvordan man egentlig gjorde – især når man er en børnefamilie, som også skal have hverdagen til at fungere. Børnene synes det er skønt at måtte være med, og så gør det jo bare hele projektet en del sjovere, at det er et fællesprojekt! Jeg bruger især appen og indkøbsdagbogen til at holde styr over alle mine indkøb og se, hvor meget jeg faktisk handler for (og ikke mindst hvilke varer). På den måde har jeg også over løbende tid et overblik over, hvad jeg faktisk handler mest, og hvad jeg bruger mine penge på. Den her måde mindsker bestemt også mit forbrug!

Virksomheden som jeg samarbejder med er GfK. GfK er en analysevirksomhed, som leverer analyser og rapporter om danskernes dagligvarehandel og forbrug til Danmarks største supermarkeder og producenter (eks. Coop, Carlsberg, Libero og Coca Cola mm.). De sidder og laver forskellige analyser på varerne, som er med til at gøre Danmarks dagligvareindkøb bedre for både virksomheder og forbrugere. Hos GfK Mini-Danmark er man med til at bestemme dagligvarerne på hylden, få overblik over ens forbrug samt at kunne optjene point, som kan omdannes til gavekort, der kan bruges til fornøjelser, mad, oplevelser mm. – helt gratis og uden binding.  

 

Hvordan gør man så? 

Man starter med at tilmelde sig panelet (det kan man gøre lige her) Derefter henter man deres app GfK stregkodescanner – den kan både hentes til google play og appstore. Derefter scanner man varerne i deres system. Når man er færdig med at scanne og registrere sine varer (se videoen nedenfor), så optjener man point, som kan ombyttes til fx. supergavekort, som kan bruges på SÅ mange forskellige forretninger – herunder både dagligvarer, oplevelser, gør-det-selv projekter, ferier mm. (fx Jesperhus, Lalandia, Hotel og Wellness-ophold osv.) – få et overblik over alle supergavekortene lige her.

 

Alt det kræver er en smartphone, en download af deres app, dagligvarer og lidt tid!

 

Se gerne med i min lille video, hvor jeg viser jer, hvordan man gør. 

Jeg beklager reklamen midt i videoen somme tider, men den kunne man ikke fjerne – men den skygger ikke for det vigtigste – nemlig hvordan man optjener point!

Hvor mange point får man, for at deltage som panelmedlem?

I Mini-Danmark modtager du 100 point om ugen for at registrere dine indkøb. Du er garanteret at få udbetalt en præmiesum. Og selv hvis man fx tager på ferie, kan man optjene point, hvis ikke der registreres i en uge- man skal blot melde sig i bero, så modtager man 50 point for ugen.

 

Kan man optjene ekstra point? 

Ja, det kan man! Man kan optjene følgende:

 • Opstartsbonus(300 point) ved hurtig opstart – dette kan godt tage et par dage at blive registreret.
 • Loyalitetsbonus efter 3, 6 og 12 måneder, når du løbende registrerer (Op til 1500 point pr. år)
 • Ekstra point for at besvare ekstraundersøgelser
 • Point eller gavekort hvis du vinder konkurrencer

 

Fordele for jer som medlem i panelet

Jeg tænkte det var en god idé lige at liste nogle af fordelene op for jer. Jeg synes det er en hammer god deal, og det med at man kan optjene point og købe gavekort for – uden at have pungen op af lommen, mere end man i forvejen skulle ved indkøbene i forretningen, det synes jeg er fantastisk. En bonus for at handle.

 1. Man bliver belønnet for at handle med point 
 2. Man er med til at bestemme produkterne på hylderne
 3. Man sætter sit præg på den danske dagligvare udvikling
 4. Man optjener bonuspoint til gavekort eller produkter
 5. Man får indsigt i sine egne indkøbsvaner.

Hvor meget har jeg tjent på 1,5 år? 

Jeg har været medlem af panelet i 1,5 år og har optjent nok point til … hold godt fast … 1800 kr til gavekort! På 1,5 år. Det er jo helt vildt. Jeg synes, at det er fedt, at jeg kun skal bruge min tid på at optjene disse point. For dagligvarerne, dem skal jeg stadig handle. Jeg bruger omtrent 10-15 minutter hver søndag på at registrere ugens madplans-indkøb. Hvis man har mange varer, kan det selvfølgelig godt tage længere tid, men oftest tager det 10 min., når man lige er inde i rutinen.

 

Her kan I se noget af præmieoversigten, hvor man kan bestille gavekort for pointene.

 

Hvordan bliver man medlem?

Det er som sagt GRATIS at være medlem – man får som sagt point hver uge man registrerer og der er forskellige bonusser (hvis man kommer hurtigt i gang, hvis man rapporterer loyalt, deltager i konkurrencer og ekstraundersøgelser) Der er altså en del at spare op over tid og via. mange forskellige muligheder. Det hele bliver en vane og rutine i hverdagen -> ligesom så meget andet.

Er du frisk på at give det et forsøg? Der er i hvert fald ikke noget at tabe, kun gevinster (og det er af egen erfaring). Udfyld baggrundsskema nedenfor i linket, og så er du med. Skemaet indeholder spørgsmål om alder, geografi, hvor mange der bor i huset osv., så de kender lidt til jer der registrerer varerne. Det tager ganske kort tid, og så kan man komme i gang, når man har fået logininformationer. Det er helt uden binding, så hvis man ikke synes, at det er noget for én, så kan man afmelde sig igen – men jeg synes bestemt det er værd at gøre i hverdagen.

 

Hvor længe går der før man bliver meldt ind? 

Da GfK manuelt skal behandle de spørgsmål du besvarer når du melder dig ind, vil der gå ca. 2 hverdage før du får mail med login-informationer. De prøver at gøre det hver dag, men hvis der er mange tilmeldte kan der godt gå 2 dage. Jeg oplevede hurtig tilmelding!

 

Tilmeld dig lige her!

 

Vil du læse meget mere, så tjek hjemmesiden nedenfor. 

https://www.gfkdanmark.dk/

 

Held og lykke med det! I må meget gerne komme med jeres egne erfaringer i kommentarfeltet <3

Kh, Fie.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Malene
  17. maj 2020 den 13:20

  Hej, tak for et godt tip.
  Men hvor er det og hvad kan man kan bruge pointene / gavekort til?
  Mvh

  • Svar
   madforfattigroeve
   21. maj 2020 den 18:33

   Det kan bruges til at købe noget for. 🙂 Inde på supergavekort kan man se alle gavekortene :).

Skriv kommentar