Print

Mexicansk taco lasagne med salsa

Den mexicanske lasagne er hermed en af mine favoritter, når der skal laves lasagne. Den er virkelig lækker og byder på masser af gode spicy smage – dertil er den også utrolig nem at lave. Det er den perfekte blanding mellem lasagne og nachos. Denne kan også sagtens laves med kylling i stedet for oksefars.


Mexicansk taco lasagne med salsa

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 500 g. hk. oksefars
  • 2 stk. tortillapandekager
  • 1 ps. tortillachips
  • 200 g. revet mozzarella
  • 1 stk. medium salsa
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • Smag til med salt og peber
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Ovnen tændes på 190 grader alm. ovn 
  2. Oksefarsen brunes i fedtstof i en gryde – tilsæt cayennepeber, salsa og chilipulver – smag til med salt og peber
  3. Læg kød i bunden af et ildfast fad – derefter tortillachips ovenpå kødet efterfulgt af ost
  4. Læg madpandekagerne over osten – tilsæt endnu et lag kød, tortillachips og til sidst resten af osten.
  5. Gives ca. 15 min i ovnen eller til osten er gyldenbrun og smeltet.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar