Print

Luftig skøn banankage m/ chokoladestykker

Denne kage er en af dem, som vi altid vender tilbage til. Den er så lækker og nem at lave, og kræver ikke ret mange ingredienser for at lave. Jeg plejer at lave en uden æg til min søn – denne opskrift vil også blive lagt ind senere. Passer perfekt til aften eller eftermiddagskaffen og er bare hammer lækker med chokoladestykker i. Vil man have en højere kage, kan der med fordel dobles op på opskriften og blot give den lidt længere tid i ovnen.

<

Luftig skøn banankage m/ chokoladestykker

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 1 kage i springform

Ingredienser

 • Smør
 • æg
 • Chokolade
 • Banan
 • Mel
 • Bagepulver
 • Vaniljesukker
 • Sukker

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Michelle
  14. maj 2020 den 19:41

  Hvor stor en springform benytter du?

Skriv kommentar