Print

Fyldte kyllingekarbonader med ostefyld m/ hasselback kartofler, bearnaisesauce og blandet salat

En utrolig lækker ret, hvor svinefarsen er erstattet med kyllingefars. Ostefyldet i kyllingekarbonaderne gør retten lidt mere delikat.


Fyldte kyllingekarbonader med ostefyld m/ hasselback kartofler, bearnaisesauce og blandet salat

Tidsforbrug: 1 time

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • 450 g. kyllingefars
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • 1 kg. kartofler
  • 5 dl. mælk
  • 0,5 pk. bearnaisesauce
  • 1/2 stk. iceberg
  • 200 g. gulerod
  • 1/2 agurk
  • Dressing
  • Rasp
  • Olie
  • Paprika
  • Tørret timian
  • Salt + peber
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne renses i vand og snitttes ned i dem hele vejen over – gerne så langt ned som muligt og så tyndt. Det giver det bedste resultat
  2. Lav en olieblanding (med paprika, tørret timian, en smule salt og olie) og pensl dem bagefter.
  3. Mellemstore kartofler skal have ca. 40-45 minutter i ovnen på 180 grader varmluft.
  4. Kyllingefarsen deles i antal bøffer man ønsker og der laves et hul i toppen i hver bøf. Mozzarellaen skæres i stykker og hver stykke puttes ned i bøffen – luk kyllingefarsen over mozzarellaen.
  5. Vend bøfferne i rasp og krydr med salt og peber.
  6. Steg bøfferne i fedtstof på en pande
  7. Skræl og riv gulerødderne fint
  8. Skær iceberg og agurk som ønsket og tilsæt gulerødderne.
  9. Lav bearnaisesaucen efter anvisning på emballagen og server til retten.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Cæcilie
    6. maj 2020 den 17:56

    Mums! Det faldt i god jord i alle 5 maver <3

Skriv kommentar