Print

Chili Con Carne – på den alternative måde

Her til aften fik vi et vennepar over til aftensmad, så jeg stod det meste af eftermiddagen i køkkenet og lavede den lækreste Chili Con Carne – en utrolig lækker gryderet med ris, som er til de, som elsker spicy mad. I opskriften er der brugt bønner, da det er en rigtig god kilde til protein og smager utrolig godt i en gryderet. Den kan laves på kort tid, men det bedste jeg ved er, når den får lov til at simre i 2-3 timer. For mig er dette en god weekendret, når man får gæster, da jeg har tilføjet rødvin til retten, som oftest ikke er noget jeg arbejder med i hverdagen – men mere når det skal være lidt specielt. Opskriften er i sig selv ikke billig at lave, men når der er gode tilbud, kan den laves billigt. Retten er lavet til 6 personer, hvilket også vil sige, at der er garanteret rester af denne ret, hvis man blot er 2 voksne og 2 børn.

<

Chili Con Carne – på den alternative måde

Tidsforbrug: 2-3 timer

Antal: 6 personer

Ingredienser

  • Gulerod
  • Oksefars
  • Peberfrugt
  • Bønner i tomatsauce
  • Røde kidneybønner
  • Kaffefløde
  • Ris
  • Majs
  • Rødvin
  • Champignon
  • Hakket tomat
  • Cayennepeber
  • Salt
  • Peber
  • Fedtstof
  • Oksebouillon
  • Løg
  • Hvidløg
  • Paprika
  • Chiliflager

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar