Print

Chili Con Carne – på den alternative måde

Her til aften fik vi et vennepar over til aftensmad, så jeg stod det meste af eftermiddagen i køkkenet og lavede den lækreste Chili Con Carne – en utrolig lækker gryderet med ris, som er til de, som elsker spicy mad. I opskriften er der brugt bønner, da det er en rigtig god kilde til protein og smager utrolig godt i en gryderet. Den kan laves på kort tid, men det bedste jeg ved er, når den får lov til at simre i 2-3 timer. For mig er dette en god weekendret, når man får gæster, da jeg har tilføjet rødvin til retten, som oftest ikke er noget jeg arbejder med i hverdagen – men mere når det skal være lidt specielt. Opskriften er i sig selv ikke billig at lave, men når der er gode tilbud, kan den laves billigt. Retten er lavet til 6 personer, hvilket også vil sige, at der er garanteret rester af denne ret, hvis man blot er 2 voksne og 2 børn.

<

Chili Con Carne – på den alternative måde

Tidsforbrug: 2-3 timer

Antal: 6 personer

Ingredienser

 • Gulerod
 • Oksefars
 • Peberfrugt
 • Bønner i tomatsauce
 • Røde kidneybønner
 • Kaffefløde
 • Ris
 • Majs
 • Rødvin
 • Champignon
 • Hakket tomat
 • Cayennepeber
 • Salt
 • Peber
 • Fedtstof
 • Oksebouillon
 • Løg
 • Hvidløg
 • Paprika
 • Chiliflager

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar