Print

Pizza med ostekant og pepperoni på grill

Nu er vi endelig kommet til et vejr, hvor vi igen kan starte grillen op. Denne gang blev det til den lækreste pizza på grillen, som indeholder en sprød ostekant, en hvidløgstomatbund sammen med pepperoni på toppen. Vildt lækker frokost som både børn og voksne nød godt af.

<

Pizza med ostekant og pepperoni på grill

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 1 pizza.

Ingredienser

  • Gær
  • Revet mozzerella
  • Pepperoni
  • Mel
  • Salt
  • Olie
  • Tomatpuré
  • Hvidløg
  • Oregano

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

  • Svar
    Anja Thomsen
    16. april 2020 den 15:46

    Hej Fie
    Det ser super lækkert ud!
    Vil du tro at man kan lave pizzaen i oven?
    Jeg har nemlig hverken grill eller pizzasten

    • Svar
      Birgitte
      13. juni 2020 den 6:11

      Selvfølgelig kan den laves i ovnen.
      Og på grillen tror jeg låget skal være på, for ellers bliver det svært at få bagt oversiden

      • Svar
        madforfattigroeve
        13. juni 2020 den 8:41

        ja til ovnen nemlig. Og vi har den i en pizzagrill, hvor der er låg på ja (hele vejen rundt) 🙂

Skriv kommentar