Print

Pizza med ostekant og pepperoni på grill x 2

Nu er vi endelig kommet til et vejr, hvor vi igen kan starte grillen op. Denne gang blev det til den lækreste pizza på grillen, som indeholder en sprød ostekant, en hvidløgs-tomatbund sammen med pepperoni på toppen. Vildt lækker frokost som både børn og voksne nød godt af.


Pizza med ostekant og pepperoni på grill x 2

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 2 pizzaer.

Ingredienser

Pizzabund:

  • 600 gram mel
  • 3 dl. vand
  • 50 gram gær
  • 0,5 dl. olie
  • Salt
  • 1 pk. revet mozzarella

 

Fyld: 

  • 1 pk. pepperoni
  • 1 pk. revet mozzarella
  • 1 ds. tomatpure
  • 2 spsk. olie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. oregano

Fremgangsmåde

  1. Mel, vand, olie, gær og lidt salt blandes sammen og æltes til 2 boller.
  2. Dejen skal hæve i en halv time
  3. Start grillen (ved gasgrill ca 170 grader)
  4. Spred dejen ud på køkkenbordet og rul bollerne til den ønskede form (vi lavede runde pizzaer)
  5. Lidt ude fra kanten af dejen lægges mozzarella hele vejen rundt og lukkes med dejen så der er en ostekant
  6. Pil og skær hvidløg fint og bland det sammen med oregano, olie og tomatpuré
  7. Smør pizzaerne med tomatsaucen og fyld mozzarella samt pepperoni ovenpå – start med mozzarella.
  8. Giv pizzaen ca. 10 min på grillen eller til bunden er sprød og osten gylden og smeltet ovenpå – gentag samme ved nr. 2.
  9. Pizzaen kan også laves i ovnen, hvis man ikke ejer en grill. Her er det samme grader og varmluft.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar