Print

Hjemmelavet lasagne m/ salat og hvidløgsbrød

En fantastisk og mættende lasagne, som vækker glæde hos store og små. Lavet med købte lasagneplader, men resten er “home-made”. En lækker ovnret, som ikke tager lang tid tid at forberede og helt perfekt til den travle børnefamilie.


Hjemmelavet lasagne m/ salat og hvidløgsbrød

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 500 g. hk. oksefars
  • 150 g. gulerod
  • 1 pk. lasagneplader
  • 2 ds. hk. tomat
  • 1 pk. mornaysauce
  • 1/2 pk. revet cheddar
  • 5 dl. mælk
  • 1 oksebouillon
  • 1/2 pk. revet mozzarella
  • 2 tsk. oregano
  • 1 løg
  • 1 tsk. cayennepeber
  • salt + peber
  • fedtstof
  • hvidløgsbaguette

 

Salat: 

  • 1/2 iceberg
  • 1 agurk
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 1/2 gul peberfrugt
  • 1/2 ds. majs
  • 100 g. ærter
  • dressing

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 g. varmluft
  2. brun oksekød i fedtstof i en gryde
  3. pil og finsnit et løg
  4. skræl og riv gulerødderne
  5. tilsæt løg til køddet sammen med cayennepeber og oregano
  6. tilsæt tomatsauce, mælk, oksebouillon og gulerødder – lad det simre i 10 min
  7. find et stort fad og læg kødsovs i bunden – læg lasagneplader og derefter mornaysauce. Gentag til der ikke er mere kødsovs.
  8. fordel osten på toppen og giv det 30-35 min i ovnen ved 180 grader varmluft.
  9. når der er 8-10 min tilbage af lasagnen sættes brødet ind i ovnen og varmes sammen med lasagnen.
  10. skyl og skær salaten som ønsket og server til lasagnen.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar