Print

Lærerig børnebogs-app, som faktisk hitter!

Reklame / annonce for Fairytell 🥰

Reklame for Fairytell.

Jeg får jævnligt henvendelser fra nogle fantastiske iværksættere, som ønsker at jeg deler mine erfaringer med deres produkter. Og ligesom jeg faldt over denne app, så kunne jeg ikke lade være med at sige kæmpe JA TAK, da det bare matchede mine egne værdier og min familie. Og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det. Det er meget sjældent, at jeg laver samarbejder, men lige det her, der får I mine 100% glædelige erfaringer.

I disse tider hvor Covid-19 (corona-virus) spredes overalt på medierne, nyheder, netværket mv, så kan det godt være svært nærmest at nå at trække vejret, finde tiden til alt det, som man plejer (for intet er absolut, som det plejer). Men så var det jo lige, at jeg faldt over Fairytell. En børneapp, som er spækket med klassiske lydbøger – af de kendte karaktere – til aldersgruppen 0-10 år. Og hvem var det lige, der var strandet derhjemme uden at måtte komme i børnehave? Ja, det er mine børn på 3 og 4 år, så JA TAK til nye apps, som kan underholde dem, når jeg har brug for at trække vejret. ❤️

Reklame for Fairytell.

Fairytell er vildt praktisk, lærerigt og underholdende – både for voksne og børn. Jeg ville egentlig have hjulpet mine børn med at finde lydbøgerne og sangene derpå, men jeg blev mødt af et “nej mor, vi kan godt selv”, og så var de ligesom i gang. 1,5 time efter hørte jeg dem igen for første gang – de var simpelthen opslugt af de her lydbøger – så helt stensikkert, om det var en gave til mig som forælder, der nu her har brug for at nå hverdagens arbejde og studie, på samme tid med også at skulle være nogens mor på fuldtid.

Reklame for Fairytell. Et udkast af fortællingerne.

Fairytell indeholder både lydbøger, e-bøger og sange til de mindste børn. Den bliver opdateret hver uge med nye spændende bøger – og så det jo enormt praktisk, at man kan have dem med på farten (når Danmark tillader det), med i sengen om aftenen eller bare sidde i sofaen, kigge med og lytte efter. Det er jo fantastisk at se, hvordan børnene lever sig ind i fortællingerne og faktisk lytter til historien, og ikke altid behøver at “se det i tv”. Og endnu mere praktisk at det så kan tilkobles på 5 forskellige enheder, så de ikke behøver at råbe efter hinanden om “HVEM” der må høre Thomas Tog, Brandmand Sam eller byggemand Bob NU. Der er simpelthen alt lige fra Alfons Åberg, Peter Pedal, Nomerne, Prop & Berta, Hunden Ib, Lasse-Leif, Mumitroldene, Sallys far og mange, mange flere.

Reklame for Fairytell.

 

Hvordan gør man så, for at komme i gang med Fairytell? 

Det er enormt nemt at tilmelde sig, og kræver bare, at man har en smartphone eller ipad/tablet til at kunne hente appen. Man tilmelder sig og kobler sine oplysninger til sin profil. Derefter betaler man 59 kr. pr. mdr, men jeg kan faktisk give jer 45 dage gratis til at prøve det af, om det er noget for jer! Helt unikt tilbud i denne utrolig underlige tid, som kræver at både mor, far og børn har massere af tålmodighed og underholdning.

 

Fairytell fortæller selv om appen og det lærerige univers: 

  • Ubegrænset adgang til fantastiske og klassiske børnebøger.
  • Børne og godnat sange
  • Lyt&læs-oplevelser, hvor bogen bladrer selv og læses højt af gode fortællerstemmer
  • Et sjovt og eventyrligt univers, hvor dit barn trygt kan gå på opdagelse
  • Adgang til 5 enheder på én bruger
  • Mulighed for at downloade favoritbøger og læse dem offline

 

Hvis I kunne tænke jer at prøve det af, så kan I bruge mit link nedenfor og få 45 gratis dage. Man kan altid afmelde sig igen – der er ingen binding hos Fairytell. 🥰

TILMELDING LIGE HER (Reklamelink).

 

Jeg håber, at jeres børn får lige så meget glæde af det, som mine egne. Det er i hvert fald en god investering her, og giver så mange timers ro og fordybelse – både for børn og voksne.

Kærlig læsning, Fie. ❤️

 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar