Print

Stegt kylling m/ aspargeskartofler og svampesauce

Jeg er så fan af denne ret! Massere af svampe, kylling og kartofler. Helt igennem fantastisk. En af de aftener hvor jeg LIGE nåede at tage billedet udenfor inden det blev mørkt. Så går vi den rigtige tid i vente, hvor der kommer massere af lækre nye retter. Hvis man er til svampe er man også garanteret, at denne ret vil falde i god jord. Jeg troede det var meget svært at lave svampesauce fra bunden, men hvor var det bare nemt og ligetil. Til retten fik vi svampe ved siden af stegt med forårsløg. Virkelig godt.

<

Stegt kylling m/ aspargeskartofler og svampesauce

Tidsforbrug: 35-40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

 • Champignon
 • Kyllingebrystfilet
 • Piskefløde
 • Forårsløg
 • Aspargeskartofler
 • Paprika
 • Hvidløg
 • Salt
 • Peber
 • Olivenolie

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar