Print

Pastasalat m/ fyldte pasta, hjemmerørt dressing og frisk mozzarella

Her får I en af mine yndlings pastasalater – jeg troede ikke at pikant pastasalaten kunne toppes, men det kunne den! Denne pastasalat er med hjemmerørt dressing, fyldte pasta, frisk mozzarella, skinketern, cocktailpølser og ærter. Super hurtig at lave og vildt lækker. Idéen med dressingen er ikke helt min egen – jeg lavede den i samarbejde med min søde veninde, som selvfølgelig fortjener et kæmpe high five – hun er master i de dressinger. Jeg fik lov til at dele grundopskriften på min blog, hvilket jeg sætter stor pris på – jeg har dog tilsat en smule ekstra i den, som jeg elsker i dressiger. Opskriften er bare så skøn og ligger let i maven – perfekt på en af de varmere dage.


Pastasalat m/ fyldte pasta, hjemmerørt dressing og frisk mozzarella

Tidsforbrug: 15-20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • 2,5 dl. cremefraiche
 • 3 spsk. ketchup
 • 1/2 tsk. aromat
 • Salt + peber
 • 1/2 tsk. paprika
 • 250 g. tortellini
 • 1 pk. cocktailpølser
 • 1 pk. skinke i tern
 • 100 g. ærter
 • 2 pk. frisk mozzarella

Fremgangsmåde

 1. Start med at lave dressingen. Cremefraiche, ketchup, aromat, paprika, salt og peber røres sammen. Salt og peber skal smages til løbende – det er efter egen smag.
 2. Cocktailpølserne skæres i små skiver
 3. Pastaen koges et par minutter og vandet hældes fra og køles ned med koldt vand.
 4. Skær mozzarellaerne i små mundrette tern.
 5. Bland ærter, pasta, cocktailpølser, skinketern, mozzarella og dressing sammen.
 6. Stil gerne på køl i lidt tid, så smager det bedst.
 7. Server og velbekomme.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar