Print

36 banan/chokolade muffins uden æg og nødder

Banan chokolade muffins er nogle af mine yndlingskager, når det skal være rigtig lækkert og super nemt. Opskriften her indeholder hverken æg eller nødder, da min søn er allergisk, og selvfølgelig skal have muligheden for at spise desserter også. Opskriften er virkelig god til de overmodne bananer, som man ikke får spist alligevel, men de er propfyldt med sukker, så måske man ikke skal spise for mange. Super nemme, lækre og hurtige at lave. Hvis man ikke laver så mange, så tager det heller ikke så lang tid – ovn-tiden er den længste. Af denne portion bliver der 36 muffins og jeg har ca. fyldt dem 3/4 op med dej – de hæver godt i ovnen.

<

36 banan/chokolade muffins uden æg og nødder

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 36 stk.

Ingredienser

 • Smarties
 • Banan
 • Mælk
 • Kærnemælk
 • Sukker
 • Olie
 • Vaniljesukker
 • Bagepulver
 • Mel
 • Kakaopulver
 • Kanel

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar