Print

Velkommen til! Hvem er jeg?

Kære følgere – nye som gamle. 

Nu er der startet et nyt år – 2020 –  og nu er det snart 3 år siden, at Mad For Fattigrøve så dagens lys. Der er kommet ufattelig mange nye brugere til det sidste år, og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville lave sådan en “hvem er jeg – hvad laver jeg” indlæg, for lige at få baggrunden om mig selv på plads. Mad For Fattigrøve er først og fremmest et sted, hvor man kan komme for at få gode tips og råd til en billigere hverdag, men det er også mit frirum, hvor jeg kan få vendt verdenssituationen.

Så! Hvem er jeg?

Mit navn Fie Fabricius Winther, jeg er 24 år gammel og bor med min dejlige familie i Randers. Min familie herhjemme består af mine søde børn Haley og Liam på 4 og 3 år, og min mand igennem 7,5 år Mikkel. Han er 25 år. Vi blev gift tilbage i januar 2016, så godt og vel 4 år siden. Begge børn er startet i børnehave efter 14 dage, og så er det først nu, at mor kan trække vejret ordentligt – den kender forældre til små børn godt. Ferie, det er der ikke noget der hedder, når man har små børn. Ferie er sådan noget man holder efter ferien 😅

Til dagligt studerer jeg på fuldtidsstudie online på EUX business, som gerne skulle føre til en kontorelevplads til sommer – og hvis jeg ikke er så heldig at finde sådan en, så skal jeg studere videre til noget jeg ikke helt ved, hvad er endnu. Men jeg har heldigvis lige 3 mdr. til at søge lidt forskellige studier igennem. Mikkel er færdiguddannet salgsassistent (I Elgiganten) til august, og så skal vi sørme holde fest – dét kan jeg love jer for. Det bliver rart at komme væk fra elevløn. Nå! Men udover disse studier, så har jeg jo selvfølgelig også denne fantastiske (hvis jeg selv skal sige det), blog, som rummer det absolut bedste af det, som jeg holder af. Nemlig at hjælpe andre mennesker, og gøre en forskel. Jeg har altid været god med ord, god til at finde på OG leve billigt, så det var jo en kombination der gjorde, at jeg ikke kunne lade være med at starte bloggen.

Jeg har blogget i mange år, men her hos Mad For Fattigrøve i 3 år til marts. Tænk sig at der allerede er gået næsten 3 år – tiden flyver afsted. Mad For Fattigrøve består af 3 ting lige pt. En blog, en kogebog og en app – så massere af muligheder for at få ekstra inspiration.

 

Udover de ting, som I nok ved, så er der mere om mig, som jeg tænker, at de fleste måske ikke ved, men som jeg gerne vil dele alligevel. 

 

 • Jeg er ikke synderlig god til at finde ud af, hvad jeg gerne vil med mit liv, sådan uddannelsesmæssigt. Jeg har prøvet utrolig mange ting de sidste mange år, og det er først da jeg blev 24 år, at det gik op for mig, at jeg skulle tilbage til min kontoruddannelse med noget viderebygning af en art. Jeg er virkelig god til at studere, men ikke den bedste til at fastholde det – desværre.

 

 • Jeg har været ved at gå ned med stress flere gange, men jeg har heldigvis fundet mine grænser – og er god til at leve efter det i hverdagen.

 

 • Jeg har været i plejefamilie i 10 år, og er kommet godt ud på den anden side – hvad jeg selv synes i hvert fald. Selvfølgelig har det været hårdt somme tider, men jeg tror på, at det var for det bedste. Jeg havde en god plejefamilie, og et godt forhold til min mor den dag i dag.

 

 • Jeg kender ikke min biologiske far – men det er nok også for det bedste. Han har ikke haft interesse i at lære mig og min familie at kende, trods jeg har rækket ud flere gange. Så jeg elsker det jeg har, og savner ikke dét, som jeg ikke har.

 

 • Jeg har altid ønsket at være ung mor, og dette er heldigvis opfyldt. Og hvor jeg dog elsker det. Der er gang i den – men det er fedt!

 

 • Jeg er virkelig god til at skrive – som før sagt også, men jeg HADER at lave mit eget regnskab. Det er nok det værste ved at være selvstændig – jeg har ikke problemer med at skulle lave det for andre, men når den tid kommer med momsafregning, årsresultat mv, ja, så har jeg altså ikke lyst til at være på min computer. Jeg kan godt finde ud af det, men det er kedeligt for mig selv. Også en af grundene til, at jeg nok ikke skal være indenfor økonomi, men bare administration – dét kan jeg være med på.

 

 • Jeg er super bange for store dyr – og især dem i vandet. Du får mig ikke til at træde i havet hvis jeg ikke kan se bunden. Det bunder måske også ud i mange mareridt i vandet, i en gennemsigtig kasse, mig i den og store (meget store) dyr svømmende omkring mig.

 

 • Jeg har altid bidt negle.. Super ulækker vane, men NU har jeg ikke gjort det i 14 dage, og det føles fantastisk! Men de der negle, dem skal man altså vænne sig til. Hvorfor fortalte ingen mig hvor underligt det er? Og at holde dem også.. Ja, det er sgu lige så svært som at stoppe med at bide dem. Der kommer jo snavs under konstant!

 

 • Jeg har ikke synderlig meget “fritid”, men jeg elsker at drikke kaffe, spille sims, læse gode bøger og være sammen med venner og familie, når tiden tillader det. I tiden er jeg super træt og får desværre ikke gjort halvt så meget, som jeg gerne ville. Men derfor elsker jeg stadig de dage, hvor jeg bare kan smide mig og være MIG.

 

 • Jeg er født i en autocamper på vej til sygehuset – lige i krydset ved McD.. Måske det er derfor jeg har en svaghed for det i dag, det vides ikke. Men jeg var helt blå da jeg kom ud, og fik et klap i måsen af min bedstemor, så jeg skreg. Så min første røvfuld var altså da jeg var få minutter gammel. Haha. Det er så sjovt at høre om den dag i dag. En rød autocamper, ja, det er jo lige før, at man kan huske det.

 

Nå! Det var altså nogle sjove, mere alvorlige, og fuldstændig uundværlige ting at vide om mig – fun facts. Lidt om hovedet bag bloggen – måske det var til at bruge, og ellers ryst på hovedet og tænk at jeg i det mindste kan lave madplaner. 😅

 

Kh, Fie.

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar