Print

Hjemmelavede franskbrød uden æg og mælk

En helt fantastisk lækker opskrift, som giver bløde, luftige og nemme franskbrød. Faktisk er de lavet ud fra min bolleopskrift, men det er bare så meget nemmere med franskbrød! Især til fødselsdage – de smager jo ens, men kræver bare ikke så meget som bollerne. Af min opskrift får man 3 store franskbrød af kun 1 pakke gær. Hvis man vil lave dem ekstra store kan man lave 2 ud af dejen, og så er de også kæmpe. De er uden æg og mælk, så også vegansk/vegetarisk-venlige. Disse franskbrød er også super gode med både birkes ovenpå og gulerødder inden. Dertil er de også fryseegnede.

<

Hjemmelavede franskbrød uden æg og mælk

Tidsforbrug: 2 timer.

Antal: 3 stk.

Ingredienser

  • Gær
  • Kaffe
  • Mel
  • Olie
  • Salt
  • Sukker

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

  • Svar
    Jette Filholm Balling
    5. december 2019 den 2:48

    Hvor kan jeg købe de forme du bruger til at bage dine franskbrød i.
    De gladeste hilsner Jette

  • Svar
    Per Hansen
    5. december 2019 den 16:04

    Spar sukkeret og olien, er slet ikke nødvendig til almindelig franskbrød, brug pengene på en god kvalitetsmel.
    Min opskrift.
    3 dl vand
    25 g gær eller 7 g tørgær
    7 g bageenzymer
    1 tsk salt
    400 g mel.

    • Svar
      madforfattigroeve
      7. december 2019 den 12:03

      Hej, tak for din opskrift. Nu laver jeg disse franskbrød, og de er super lækre. Hver familie har sin smag 🙂
      Glædelig jul. 🙂
      Kh Fie

    • Svar
      Katja
      28. december 2019 den 23:40

      Mindre mel👍
      Men er opskriften så et brød eller?

  • Svar
    Ulla jørgensen
    14. december 2019 den 19:06

    hvor kan man købe bagenzymer. god inspetrion herfra..
    kh. Ulla

  • Svar
    Anne
    24. maj 2020 den 20:06

    Hej!
    Ligesom Jette vil jeg også frygtelig gerne høre hvor du finder franskbrøds formene henne??
    Mvh Anne😊

  • Svar
    Lykke
    11. juli 2020 den 9:24

    Det er en super god opskrift 👍 også nem at gå til 😊

Skriv kommentar