Print

Fyldte pasta m/ kylling, bønner og mozzarella

Jeg har fået en forkærlighed for fyldte pasta. Vi får denne ret, når det skal være rigtig nemt, lækkert og billigt. Til vores æggeallergiker laver jeg en lille portion med alm. pasta, og det fungerer bare så godt. Retten er smagfuld og tager ingen tid at lave eller at forberede. Denne ret kan kombineres på så mange forskellige måder, det er kun fantasien, der sætter grænser.


Fyldte pasta m/ kylling, bønner og mozzarella

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 75 g. grønne bønner
  • 1/2 pk. frisk mozzarella
  • 125 g. kyllingebrystfilet
  • 75 g. tortelinni m/ skinke og ost
  • 75 ml. kokosmælk
  • Salt + peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  1. Pastaen koges efter anvisning på emballagen og vandet sigtes fra.
  2. Olie varmes i en wok
  3. Kyllingen skæres i tynde strimler og krydres med salt og peber
  4. Mozzarellaen skæres ligeledes i tynde strimler
  5. Tilsæt kyllingen til olien i wokken og lad det stege på alle sider
  6. Vend de frosne bønner med kyllingen. Når bønnerne er varme i gryden tilsættes kokosmælk og mozzarella.
  7. Lad det simre i nogle minutter  – tilsæt de fyldte pasta – rør rundt og smag til med salt og peber.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Kathrine
    22. januar 2020 den 19:33

    Vi er mega fan!
    Jeg tilføjer 1 glas grøn pesto og en halv rød snackpeber. Og bruger en hel dåse kokosmælk (lader det koge ind)
    Det er MEGA godt!

Skriv kommentar