Print

Chili cheddar bagels m/ hytteost, kylling og æg

Jeg elsker bagels med chili og cheddar, de er super lækre og mætter utrolig meget. Jeg kan ikke spise mere end 1, og det er en god måde at få en masse protein i sig både som morgenmad og frokost. Bagelsene er købt i Føtex, men kan vidst også købes i Bilka. Jeg har smurt dem med hytteost, kylling og æg – super nemt, hurtigt og smagfuldt.


Chili cheddar bagels m/ hytteost, kylling og æg

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 4 bagels.

Ingredienser

  • 4 chili cheddar bagels
  • 1 pk. kyllingeskiver m/ tomat og timian
  • 4 æg
  • 250 g. hytteost

Fremgangsmåde

  1. Kog æggene i 10 min. og skær dem derefter i tynde skiver.
  2. Varm brødene i ovnen efter anvisning på emballagen (3-5 min).
  3. Skær brødene over og smør bunden med hytteost. Fordel kylling skiverne ovenpå og derefter æggeskiverne.
  4. Servér og velbekomme.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar